OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

Blog

Pupjes dag 57, afscheid

Posted on August 11, 2011 at 4:15 AM

Vandaag de dag dat we afscheid moesten nemen van Reutje Zilver en de teefjes Rood, Goud en Groen. Heel spannend voor ons en de nieuwe baasjes! De baasjes kwamen om beurten en zo vroeg mogelijk.  Het verliep allemaal goed en de pupjes gingen braaf met hun nieuwe families mee!:) Januja heeft ze nagekeken bij het raam.  We weten zeker dat de pupjes allemaal een heerlijk leven tegemoet gaan, dat maakt het afscheid nemen een stuk gemakkelijker! De eerste pupjes van het A-nestje zijn uitgevlogen om de grote wereld te ontdekken!

 

Ashira of Shadasa "Nooka" hoort nu bij Roeland en Jet uit Huizen. Deze lieve dame zal heerlijke wandelingen gaan maken en veel gaan kamperen!

 

A-Bella Iduna "Bo" hoort nu bij Wendeline en Alwin uit Leusden . Deze slimme meid zal Rescue-dog worden en gezelschap hebben van Pluk de cavia!

 

Aarushi of Shadasa "Demie" hoort bij de familie Leydekker uit Almere. Deze ondernemende dame zal zich vast uitstekend vermaken met deze actieve familie!

 

Andante of Shadasa "Sam" hoort bij de familie Luijcken uit de Lutte. Deze relaxte jongeman zal gezelschap hebben van de  Zwitserse Witte herder dame "Jet" , paarden, vogels en lekker veel kunnen rondscharrelen rondom de woonboerderij.

 

 

Na dit afscheid zijn we met de overgebleven pupjes lekker naar het Haantjebak, dat zijn zandbulten in het bos, gegaan. Helaas regende het, maar dat mocht de pret niet drukken!

 

Onder: Ayumi in het bos

De overgebleven 5 pupjes met Fai.

Onder: Aashika en reutje Wit

Onder: reutje Geel, Aashika en reutje Wit

Onder: Kalkoenkarkasje voor Reutje Wit

Lichtblauw geniet met volle teuge!

Onder: Reutje geel

Onder: Ayumi smikkelt!

Categories: None