OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

Blog

Pupjes dag 58, afscheid

Posted on August 11, 2011 at 1:10 PM

Vandaag hebben we afscheid genomen van reutje Wit, het eerst geboren Shadasa pupje! Hij gaat het vast geweldig krijgen bij de fam. van Moort en hun 2 witte kanjers Lammar en Rohwyn. Voordat hij vertrok heeft hij nog even heel leuk met mama en reutje geel gespeeld! De 4 overgebleven pupjes hebben vandaag niet veel bijzonders gedaan, lekker gespeeld in het bestruikte gedeelte van de tuin. Ze hebben hun wormenkuurtjes gehad. Morgen is het plan om naar de markt te gaan! Hopelijk is het dan wat beter weer...al die regen...:(

 

De pupjes die gisteren vertrokken zijn hebben de reis goed doorstaan en traden hun nieuwe wereld nieuwsgierig en open tegemoet! Baasjes bedankt voor de mailtjes, foto's en telefoontjes! Het kan zijn dat ik mailtjes ook niet allemaal ontvangen heb, de mailbox geeft al een hele tijd niks door....en dat in zón belangrijke periode! Dus niet opgeven, gewoon blijven mailen!!!

 

Allegro of Shadasa "Kynan" hoort nu bij Petra, Wido en Estee. Deze lieve zachtaardige kanjer gaat vast een  heerlijk leven tegemoet met hun, de Witte kanjers Lammar en Rohwyn en de 2 paarden!

 

Ayumi kijkt met mama Kynan na!

 

 

Onder: reutje geel

 

Onder: reutje Geel

Onder : lichtblauw

 

 

Categories: None