OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

Blog

Pupjes bij hun nieuwe baasjes!

Posted on August 26, 2011 at 7:40 AM

De baasjes van de pupjes houden ons goed op de hoogte van het wel en wee van ons uitgevlogen kroost!  Het gaat super met ze! Allemaal zijn ze zonder misselijk te worden bij hun nieuwe plek aangekomen en hebben de boel daar open en vrij verkent! Ze voelen zich happy bij hun nieuwe roedel en ook de baasjes zijn blij met hun pupje!  Gelukkig zijn veel baasjes actief op facebook en kunnen we zo goed op de hoogte blijven van de puppyavonturen! Wij zullen altijd beschikbaar zijn voor vragen en hulp! :)

Voor de meest recente foto's kijk dan op de website bij puppies A-nestje.

 

Ashira of Shadasa "Nooka" heeft zich ondertussen ontpopt tot fantastische kampeerhond! Eerst zijn Roeland en Jet begonnen met proefkamperen en dat ging super! Nu zijn ze begonnen met het echte kamperen en zeilen met de boot! Ik wacht vol smart op de foto's op de fotos van Nooka met zwemvest!

      

 

 

Aarushi of Shadasa "Demi" is ook erg goed op haar plek bij de familie Leijdekker. Gerard heeft zich ontpopt tot een echte pupwishperer en weet de energieke Demi goed te begeleiden! Natuurlijk niet zonder Petra en de kids ;-)  Demi heeft al in de fietsmand voorop de fiets gezeten, wordt enthousiast rondgereden in de kinderwagen, is al in onze hoofdsstad geweest, de trein gezien etc. Gerard houd ons goed op de hoogte van de avonturen van Demi via filmpjes en foto's op Facebook!

 

A-Bella Iduna of Shadasa "Bo" heeft het ook uitstekend naar haar zin bij Wendeline en Alwin. Ook zijn Bo en Pluk de cavia al redelijk aan elkaar gewend! Bo was de eerste dag in de vijver geplonst, maar heeft nu een eigen badje. Wendeline neemt Bo overal mee naar toe in de draagzak! De bus vond Bo de eerste x toch wat eng. Verder is Bo heel slim en leert goed!  Bo heeft inmiddels haar eerste les voor resquedog ook al gehad! Knappe hond en baasjes :-)


 

Andante of Shadasa "Sammie"  vind het heerlijk bij de familie Luijcken! Hij gaat mee de krant halen en brengt hem dan keurig mee naar huis! Hij en de witte herder dame Jet zijn de beste maatjes en Jet verdedigt Sammie tegen gevaarlijke buurhonden! Sammie gaat ook al naar de puppyklas en is daar heel lief voor een wat banger herdershondje!

 

Allegro of Shadasa "Kynan" heeft een eigen you-tube kanaal! Daar kun je zien hoe hij het naar zijn zin heeft bij Petra en Wido, Lammar en vooral met Rohwyn! Met Rohwyn heeft hij dolle pret in de tuin en hij probeert zo af en toe ook al een beetje de baas te spelen! Hij heeft inmiddels zijn eigen ballenbak en slurf!

 

 

 

Aayushi of Shadasa "Kaja" heeft haar plekje gevonden bij de familie Tichelaar en heeft het prima naar haar zin!  Ze is super sociaal naar alle bezoek en kinderen! De familie is heel erg blij met haar! Ook gaat ze al naar de puppyschool. Af en toe is ze  nog wat happerig in de broekspijpen van de kids....Hopelijk leert ze snel dat dat niet zo leuk is voor Marieke en Sandra!

 

Aashika of Shadasa "Maczeta" heeft haar plekje ook gevonden bij Agnieszka en Michal. Ze is dol op spelen met Michal. Ook heeft ze een hondenvriendje op bezoek gehad van een paar maand, waar ze heerlijk mee heeft gespeeld! Aashika wandelt keurig mee en is heel sociaal tegen iedereen. Helaas nog geen fotootjes :-(


Adagio of Shadasa "Finn" voelde zich direct thuis bij Martin in Mariëlle! Ook klikte het direct met de witte herder reu Mika. Finn dribbelt heerlijk de hele dag achter hem aan! De eerste 2 nachten jammerde Finn wat, maar dat gaat nu prima en de nachtrust is wedergekeerd! We wachten nog op de eerste fotootjes :-)

 

Categories: None