OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

                      Januja-Ezira van Skah Dakota

                                                      Januja 25-06-2008     

                                                                   60 cm

                                              Goedgekeurd door de Zwhvn    

                                       MDR1 +/+      HD A      ED Vrij    DMN/N                                             

Klik hier voor haar stamboom 

Stamboom op pedigreedatabase

    Moeder : Ezira-Shideezi of Skah Dakota              Vader : Born to win White Dante

Januja is in 2008 geboren bij de Zwitserse Witte herder kennel "of Skah Dakota" . Haar moeder is Ezira, een mooie, lieve, zachtaardige knuffelaar. Die eigenschappen heeft Januja duidelijk van haar moeder geerft! Haar vader is Born to Win White Dante, geboren in Estland bij de kennel "Born to Win" .  Dante woont nu in Duitsland bij de Kennel "von Weissen Adel". Beide ouders hebben diverse titels en uitmuntende showresultaten behaald.

Januja zelf is een lieve, zachtaardige, baasgerichte dame. Ze is het liefst de hele dag bij je en doet graag leuke dingen samen met haar baasjes, het maakt eigenlijk niet uit wat, alles is leuk!
Januja heeft de cursussen behendigheid beginners-en gevorderden gevolgd, gecanicrost en wat we nu als grootste hobby hebben is schapendrijven!

Met Januja zijn we ook naar shows gegaan en daar deed ze het niet onverdienstelijk! Veel uitmuntende resultaten en vele plaatsingen. Na haar goedkeuring voor de fok (gedragstest en exterieurkeuring) bij de rasvereniging ZWHVN  (Zwitserse witte herder vereniging nederland)  heeft Januja 2 prachtige, gezonde nestjes gekregen. Meer info over de nestjes en de nakomelingen zie A-nestje en B-Nestje.

                                                     Januja's nakomelingen