OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

Puppies

We verwachten pupjes van Charumati!

We hebben een geweldige reu voor Charumati gevonden! Als alles goed gaat hebben we rond 30 juni pupjes van Charumati en Hatsu van Suthwalda "Xavi", ze kunnen dan na 8 weken met hun nieuwe baasjes mee.  We verwachten uit deze combinatie alleen stokhaar pupjes.
Kijk voor meer info bij F-nestje!

Kijk voor meer info en foto's bij onze voorgaande nestjes : het A-nestje, B-nestje , C-nestje , D-nestje 

De pups zullen bij ons in huis opgroeien en zeer goed gesocialiseerd worden, zowel met mensen en dieren. Ze gaan mee naar de dierenarts, ons weiland met paarden en schapen, het winkelcentrum, in de buurt wandelen, naar water en bos etc. We vinden het geweldig en wenselijk als de nieuwe puppebaasjes regelmatig op bezoek komen!

De pups worden verkocht met een FCI-stamboom, paspoort, gezondheidsverklaring van de dierenarts, uitgebreid puppypakket en een koopovereenkomst. Ook zullen we een puppytest laten doen door deskundige testers. Dit om te zien wat het basiskarakter van de pup is en om zo zeker de juiste pup bij de juiste baas te kunnen plaatsen.
Uiteraard worden de pupjes gechipt, ingeënt/getiterd en ontwormt.

Onze pupjes worden alleen verkocht aan mensen die tijd, ruimte en goede zorg kunnen bieden. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de door ons gefokte honden en blijven dan ook altijd beschikbaar voor vragen, ondersteuning en hulp. Natuurlijk houden we een jaarlijkse reünie en voor de liefhebbers wandelen we regelmatig met een leuk groepje door het land :D